Verhuisd!

Ja, je leest het goed! ik ben weer verhuisd..maar dit keer alleen mijn blog.
Mijn 'oude' blog (www.rowena-girlonthemove.blogspot.com) maakte ik ongeveer twee jaar geleden aan, toen ik echt verhuisd was en niks te doen had, ik zat niet op school en had tijdelijk geen werk. 
Mijn plan was dan ook om hier dagelijks te gaan schrijven, maar.. hoe deed je zoiets eigenlijk? en waar over dan? Engels? Nederlands? Ik had geen idee.. na een handje vol blog posts vergat ik mijn blog. Erg jammer, want ik wilde wel..ik wist gewoon weg niet waar over.

Nu bijna twee jaar later ben ik inmiddels langzaam aan begonnen met het filmpjes maken op youtube, ook hier heb ik nog veel te leren. Mijn 'verlangen' en wil om een blog te maken is er nog steeds, en altijd geweest. Nu hopelijk met meer ideeën en ook doorzettings vermogen (voor als ik even geen idee heb).

Wat kun je verwachten van deze blog? Het plan is om vooral over beauty, lifestyle, fashion en fotografie te schrijven , reviews, how to's dat soort dingen. Mocht je dus nieuwschierig zijn naar een product, willen weten hoe iets zit , iets doet met een product laat het me weten! en ik zoek het met plezier voor je uit in een artikel. Hopelijk tot snel! ;)