Wishlist


Volgende week ga ik een dagje naar Rotterdam om weer even lekker in te slaan ; sale!
Sinds ik ben verhuisd zijn daarmee ook veel shop mogelijkheden weggenomen, in de buurt in elk geval .. veel van de winkels waar ik kwam hebben ze hier niet (helaaas!!) Mijn favo winkels zoals Lush, Pull & bear, the body shop, bershka, river island, zara, Britian, sephora enz. zijn daarme erg erg ver van mij vandaan . Ik ben niet het persoon dat snel 3 uur lang in de trein zit (voor alleen de heen reis) om maar even te kunnen shoppen. Met mijn studie, mijn hond en fotografie opdrachten buiten school is dit gewoon niet praktisch en tijd rovend. Maar goed, genoeg gepraat ;). Ik heb van tevoren dus al wat dingen uitgezocht die ik zoiezo wil halen of waar ik naar wil kijken dit zijn wat producten uit mijn lijstje :

Philosophy face was 'purity'
Lush i love juicy shampoo
Lush Rehab shampoo
Lush Retread conditioner
Philosophy shower gel
Mac mineralize skinfinish Natural

Ik heb hier veel over gehoord / gelezen en de finishes zien er op de foto altijd erg mooi uit! Zeker iets wat ik dus ga proberen , of ik hem uiteindelijk koop weet ik niet, dat ligt er aan hoe het product er in 'real life' uit ziet. Hebben jullie ervaring met Mac mineralize en ook Mac foundations? Dit is namelijk het volgende product op mijn lijst ; de Mac studio sculpt foundadion . Hierbij zal ik overigens toch ook wat hulp nodig hebben.. er zijn zoveel kleuren om uit te kiezen! Laatst heb ik een aantal foundations gekocht, gewoon weg omdat ik elke keer maar niet de goede vindt. Door de beperkte kleuren in de drogisterijen (kruidvat, etos etc) eindig ik altijd met een verkeerde kleur, de lichtste is nog te donker voor me! of te oranje, te geel, te roze..you name it. 


De Chanel Vita Lumiere aqua lijkt mij ook fijn! maar die vindt ik wel héél duur voor een 30ml  foundation (ik vindt Mac al een hele smak geld!)  mocht je nog andere goede (high end) weten ; tips zijn welkom!        


Naast dit soort 'speciale' dingen moet ik ook mijn gewone voorraad  weer aanvullen zoals bijvoorbeeld mijn The bodyshop Vitamin E bodylotion, super fijn spul! Eerste bodylotion die ik met plezier elke dag gebruik omdat deze wel direct intrekt en geen geurtje achter laat (ik heb een hekel aan lotions of body butters die op je huid blijven 'liggen' en er dan ook nog eens voor zorgen dat vervolgens je kleren er naar ruiken, wat vaak zo'n muffe lucht wordt). Er zit wel een luchtje aan, maar lekker en subtiel die weg gaat als je hem aanbrengt. Daarnaast hoop ik ook dat er het een en  ander in de sale is zoals bijvoorbeeld de seizoenslijnen ;).
Bij Lush ga ik ook even inslaan! ik hoop dat er nog wat van de sale over is want die gaat harrdd!! Ik heb op het moment de Rehab shampoo die ik super fijn vind, geweldig! ik heb destijds de mini gekocht maar ga hem zeker in full size kopen. Ook retread, de conditoner die ze erbij aanbevelen. Deze heb ik als testertje gevraagd omdat ik niet gelijk een hele pot wild kopen, maar wauw! Mijn haar ziet er echt super uit als ik het gebruik. Daarnaast wil ik ook de i love juicy (mini) kopen, om wekelijks goed alle producten eruit te wassen. Rehab doet goed zijn werk, maar omdat hier veel olien in zitten en is voor droog broos haar wordt deze nog wel eens vet. Lekker voor een wekelijkse schoonmaak beurt dus! (de i love juicy).

Bij Sephora wil ik even kijken naar Philosophy producten weer iets waar ik veel over gehoord heb maar eerder nooit naar gekeken. Ik heb laatst al aan wat showergels gesnuffeld en dat beviel me wel! ze ruiken echt heerlijk. Verder wil ik echt even kijken naar wat de aanbiedingen zijn, ik zal echt niet alles kopen wat er op mijn wishlist staat.. dan mag ik de loterij eerst wel winnen haha! Omdat ik toch wat fotojes wilde bij voegen maar al snel merkte dat mijn post vol gooien met allemaal 'losse' foto's niet werkte heb ik ze even samengevoegd in een collage met mijn geweldige photoshop skills *kuch* ;).

Verder kijk ik gewoon even, ik ga zoiezo op jacht naar goede koopjes! haha. Lekker weer even nieuwe kleding. Truien, jeans en misschien al wat shirtjes voor de zomer gezien die nu lekker goedkoop zijn , en hopelijk nog een tas en schoenen! maar zoals ik al zei..dan mag ik de loterij wel winnen but you never know when there is sale! :)

Heb jij ook winkels waar je graag shopt maar waar je een eind voor moet reizen? of een favoriet product wat je echt móet hebben? Let me know! 

Love x