Glossybox Januari 2013 | Valentijns editie


Jaaaaaaa!! Donderdag was het weer zo ver, de glossybox werd weer bezorgd! Ik heb erg uitgekeken naar deze box, niet speciaal omdat het een valentijns editie is maar gewoon, ik was zo benieuwd wat er deze keer in zou zitten! Hij was lekker vroeg trouwens, normaal krijg ik hem vrijdag binnen, dus top glossybox

Het is altijd een klein feestje als de Glossybox weer binnenkomt :)
Vooral omdat hij altijd tegen het eind van de week (donderdag of vrijdag) binnenkomt, net de tijd dat ik toe ben aan weekend en lange dagen heb, dus dan heb ik iets om naar uit te kijken!

Bij het openen van de verzend box zag ik dat het Glossymagazine er weer bij zat, leuk! In de box zelf zat het welbekende kaartje en een klein extratje, een gelukskoekje oftewel 'fortune cookie'. En een Dr. vd hoog masker. Het thema is around de world geloof ik, ze hebben producten uit verschillende landen in deze box gedaan. Dit was wat er in mijn box zat :

 1. Modelco - Lip duo lipstick & ultra shine lipgloss (prijs 30,00 / fullsize) . Zoals de naam het al zegt het is een lipstick en gloss in een! Laat je niet afschrikken door de wat donkere / bruin achtige kleur. Hij ziet er op je lippen heel anders uit! ik vind hem in elk geval erg mooi :).

 2. Ginvera - Greentea nude cover BB cream. (prijs voor een fullsize 40 ml 32,50). Ik ben gek op BB creams! En was dan ook gelijk enthousiast toen ik deze in de box zag! Echter toen ik hem wilde testen bleek dat het tubetje vooral gevuld was met lucht!Jammer hoor glossybox (of Ginvera..) ik hoor hier meer meiden over, die dit ook al met het vorige Ginvera product hadden. Niet zo netjes! Besides that vind ik het echt een super fijne BB cream! Van alle die ik tot nu toe heb geprobeerd (en dat zijn er veel)denk ik dat dit mijn favoriet is. Hij ruikt ook super lekker!


3. Toni & Huy - Shampoo for damaged hair (prijs voor een fullsize 250 ml 9,99). Zoals ik al eerder vertelde ben ik gek op haar producten! Ook met dit mini flesje Toni & Guy was ik dus blij! Ik heb nog geen ervaring met dit merk kwa shampoo, ik heb de sea salt spray (die ik trouwens nog niet echt heb gebruikt omdat ik hem in de winter heb gekocht). Dus dat vond ik leuk, er zijn maar weinig merken die ik nog niet heb geprobeerd so i'm excited! Hij ruikt trouwens lekker , niet over powering ofzo


4. Ahava - Essential day moisturizer (prijs voor fullsize 50 ml 33,95). Van dit merk heb ik nog niet eerder gehoord. Veel kan ik er nog niet over zeggen, ik heb hem alleen nog maar op mijn hand getest. De geur doet me een denken aan de creme's van mijn oma , niet vies maar niet my type of scent haha ;).


5. Christina Aguilera - Red sin EDP & moisturizing body lotion ( prijs parfum fullsize 30 ml 27,00 / bodylotion 150 ml 9,95) Leuk dat ze zo een setje van hetzelfde er in hebben gedaan. Ik denk echter dat ik hem aan iemand weg geef, kwa bodylotion ben ik meer van de natuurlijke frisse geurtjes en vindt ik dit te zwaar.


6. Dr. vd hoog - kant en klaar masker Pretty Peach : verkwikkend en verzachtend ( prijs 2,23) Deze vindt ik  fijn! Ik heb hem al meerdere keren gehad en hij ruikt heerlijk naar perzikjes!


Voor meer informatie (of een abbonoment) kun je op de site
terecht : www.glossybox.nl

Wat zat er in jouw Glossybox? xx