Onderweg!

Ook ik kon het deze vakantie niet laten online even een kijkje te nemen bij de sale in alle webshops.
Ik moet zeggen dat ik me aardig heb ingehouden ;) (goed he?). Wel heb ik twee dingen besteld waarvan ik echt niet kan wachten tot ze er eindelijk zijn! Het duurt zo lang! haha.

Als eerste heb ik deze One piece / Onesie besteld :

Tja, je houd ervan en vindt het hélemaal geweldig..of afschuwelijk. Tot dit jaar snapte ik echt de trend hier niet van en vorig jaar had je me hier écht niet in gekregen. Het stond in kranten, magazines, h&m verkocht ze zelfs! Onesie's. No way dat je mij daar in zou zien.. en kijk wat ik nu besteld heb haha! Ik vindt ze hélemaal geweldig nu. Ze zitten vast heerlijk en ik vindt ze er ook echt super leuk uit zien! De orginele One Piece's zijn alleen echt belachelijk duur! 150,00 tot 179,00 betaal je ervoor! Na lang denken of ik er voor zou gaan sparen besloot ik dat toch maar niet te doen. Deze had ik al eens eerder gezien op urbanoutfitters.com deze zijn 44,95 wat ik destijds (voor dat ik One piece kende, en wist dat dat de 'echte' originele zijn) al  veel vond voor zo'n pak. Maar ik besloot afgelopen zaterdag er toch een te bestellen! Na elke dag checken of ze weer in voorraad waren (ze waren constant uitverkocht!) heb ik deze kunnen 'bemachtigen' :). Niet de kleur die ik eigenlijk wilde, maar ik ben hier net zo blij mee, ook deze vindt ik leuk! De rits gaat helemaal tot boven in de capuchon en hij heeft twee zakken met ritsen. ik kan niet wachten hier heerlijk in op de bank te kruipen en een film te kijken met een warme kop thee!  

Een New era pet, Ik ben hier zo blij mee! Al sinds m'n 15e wil ik zo'n pet , dat is dus al ruim 5 jaar! Als ik er zo over na denk is het eigenlijk stom dat ik er nooit eerder een gekocht heb maar ze zijn erg duur en als naar school gaande scholier / student is dit een hoop geld! (hier voor kon ik bijvoorbeeld ook een broek kopen, wat toch wat belangrijker was dan een pet ;)). Sinds afgelopen zomer ben ik eigenlijk weer een beetje op zoek gegaan. Toen ik afgelopen weekend online op zoek was naar Vans (mijn oude vallen van ellende uit elkaar) trof ik deze aan! Liefde op het eerste gezicht. Ik vindt de kleur echt súper mooi! een van mijn favoriete kleuren. En hij is goed te combineren met veel kleding die ik heb! Match made dus. Hij was nu voor de helft en gezien het december was vond ik het wel terecht mezelf
eens een kadootje te geven :). Het duurt alleen zo lang voor dat ze er zijn door dat oud & nieuw er tussen zat. Ik heb trouwens geen nieuwe vans kunnen vinden, dus als je nog een tip hebt waar ze op het moment in de sale zijn let me know!

Nog even en dan loop ik dansend door het huis in mijn Onesie met m'n New era pet op haha (can you picture it?)

Wat vinden jullie van Onesie / One piece 's? Do or don't?

Love x