Stars of 2012 (deel 1)

Gelukkig nieuw jaar allemaal!!
2012.. ik kan (zoals vele) níet geloven dat het jaar alweer voorbij is! Het is voor mijn gevoel echt sneller gegaan dan alle afgelopen jaren. Ook in 2012 heb ik weer veel nieuwe producten ontdekt, geprobeerd, van gehouden (en soms ook teleurgesteld). Ik heb een lijst gemaakt van mijn meest favoriete producten die ik in 2012 heb gebruikt. Allemaal stuk voor stuk geweldige producten die ik 100 % kan aanbevelen! (let wel op dat elk huid en haar type anders is, wat voor mij geweldig werkt, kan voor jouw huid misschien niet zo veel bijzonders doen. Ik zal als het mogelijk is erbij vermelden voor welk type het het meest geschikt is).


Omdat het aardig wat producten zijn verdeel ik ze in verschillende posts. Dus een deel haar producten, gezicht, douche etc.

Deze eerste post heeft een aantal verschillende producten namelijk de Vitamin E lijn van The body shop!
Het zijn allemaal favorieten van me! Ik wist dat ik aardig wat producten had van deze lijn, maar toen ik ze zo naast elkaar zette zag ik eigenlijk pas hoeveel het er eigenlijk waren! what can i say.. i LOVE this stuff!
Ik heb niet de complete lijn, er zijn nog een aantal producten meer. Maar ik kan wel zeggen dat ik de 'essentials' van de lijn heb.

Vitamin E cleansing milk : ik gebruikte eerst altijd de Nivea reinigings melk (voor de gevoelige huid) simpelweg omdat mijn moeder die altijd gebruikte en ik uiteindelijk dus ook. Tot dat ik ineens rode schrale ogen kreeg elke keer als ik m'n make up er mee af haalde.. not a pretty picture kan ik je zeggen! Het brandde ook vreselijk. Deze had ik eens geprobeerd bij een vriendin en ik wist dat ik hem toen erg fijn vond. Ik gebruik hem nu twee jaar denk ik en hij werkt nog steeds fantastisch! Ik doe ook echt lang met 1 fles. Top spul. Ook de geur vindt ik zoals de rest van de lijn fijn! en.. geen rode pijnlijke ogen! Hij is wel (in vergelijk met de goedkopere merken) wat duur, maar ik heb het ervoor over omdat ik bij deze reinigings melk geen enkel nadeel kan vinden (10,00)

Vitamin E Bodylotion : Hier heb ik in m'n wishlist al kort iets over gezegd , hij trekt super snel in, laat geen (muffe) geur achter , plakt niet en hydrateert mijn huid goed. Ik vind de dikte / structuur ook precies goed, niet te dik, niet te dun etc. fijnste bodylotion die ik ooit heb gebruikt, en ik heb echt héél veel verschillende geprobeerd. En ook niet onbelangrijk ; budget proof! zeker voor the body shop. (12,00)

Vitamin E Lip balm : Fijne niet plakkende lippenbalsem, hydrateerd super en maakt dat mijn lippen er gezond en verzorgd uit zien. Er zit geen kleurtje aan en hij ruikt zoals de hele vitamin E lijn doet. Hij is wat duurder dan de doorsnee lippenbalsem, maar hij is het voor mij dubbel en dwars waard! Het enige nadeel vindt ik is dat zoals je ziet het etiket eraf slijt het ziet er zo slordig uit zo, dat ging echt heel snel. Maar aan de andere kant.. dit heeft zo'n beetje elke lippenbalsem. (7,00)

Vitamin E Hand & Nail treatment : Deze heb ik altijd in mijn tas zitten vandaar dat hij er ook wat verwilderd uit ziet haha. Goede lotion en ook de beste handcreme die ik tot nu toe heb gehad. En ook kwa handcremes heb ik al veel geprobeerd! Weer met de bekende Vitamin E geur en hij trekt super snel in en laat geen laagje achter en toch hydrateerd hij super! Ik vind het echt vreselijk als je dan met vette handen zit als je ze hebt ingesmeerd maar dan toch dingen wilt doen zoals schrijven of iets op je telefoon (touchscreen) bijvoorbeeld..niet zo handig. 


Vitamin E moisture lotion Spf 15 : Deze creme (de tube) is echt super als je een hele droge huid hebt! Ik gebruik hem dan ook alleen als het echt nodig is. Ik vindt de textuur ook prettig. De creme heeft Spf 15 en beschermt tegen UVA en UVB. (17,00)

Vitamin E moisture Cream : Ook een  dag creme maar deze is een stuk 'lichter' deze zit in een potje, wat ik wel een min puntje vindt. Het is een stuk minder hygiënisch omdat je er met je handen iets uit moet halen en dus al in de creme zit, ik was mijn handen wel altijd voor dat ik mijn creme etc. op doe maar toch.  Er staat op dat hij geschikt is voor alle huidtypes, maar ik denk dat als je een hele vette huid hebt hij wat minder geschikt is. Zelf heb ik een gecombineerde huid en als mijn huid de ene dag iets vetter is dan sla ik deze over bij mijn t-zone omdat hij dan toch te hydraterend is. (17,00)

Vitamin E Face mist : Bij de beschrijving stond : 'Een verfrissende, vochtregulerende spray om de huid te verfrissen. Ook ideaal om make-up te fixeren'. De meeste producten van deze lijn heb ik in één keer gekocht, destijds met een actie deze kreeg ik er dan voor 1,00 bij. Great buy right? Ik had hem anders niet besteld om eerlijk te zijn. Ik gebruik deze vooral als ik foundation op doe (wat niet vaak is, alleen met speciale gelegenheden als het écht nodig is). En deze spray zorgt er bij mij voor dat mijn foundation mooi samen 'smelt'. en het er wat egaler uit ziet. Het verfrissende vindt ik ook fijn, zorg alleen wel dat je je ogen echt goed dicht hebt! ik heb een keer gehad dat ik per ongeluk wat in mijn oog spoot en dat was niet fijn kan ik je vertellen haha! (12,00)


Het grote pluspunt van the bodyshop vindt ik dat de producten voor een groot deel uit natuurlijke ingrediënten bestaan en dat ze proef dier vrij zijn! 

Hebben jullie een lijn (van bijvoorbeeld the body shop) waar je fan van bent?