Stars of 2012 (deel 2)


Toen ik Justin biebers eerste parfum 'Someday' voor het eerst rook was ik opslag verliefd. Het is voor mij gewoon hét perfecte luchtje!
Ik ben gek op zoete luchtjes, en ben dan ook niet van de bloemige geuren.
Beschrijving online :


Justin Biebers eerste parfum Someday is zoals Justin zelf: onweerstaanbaar, zelfverzekerd, vol pure energie en passie. Maar Someday is ook speels, fris en flirty met mandarijn, peer, wilde bessen, jasmijn en warme noten van vanille en muskus. Voor Justin Bieber is Someday de ultieme belichaming van wie hij is als persoon en artiest. Het mooie vormgegeven flesje heeft bovendien nog een bijzondere verrassing: aan de hals hangt een los bedeltje met glittersteentje en een hartje. Zo kunnen Justins fans zijn hart altijd bij zich dragen

Het flesje vindt ik mooi vorm gegeven! Orgineel en leuke kleurtjes, ook het extratje vindt ik leuk bedacht : een bedeltje met twee hangertjes er aan die je van het flesje af kunt halen en bijvoorbeeld aan je armband kunt doen. (Ik laat hem trouwens gewoon mooi aan mijn flesje zitten ;))

Ik was ook verbaasd over hoe lang hij blijft zitten! ik ben gewend dat luchtjes na een paar uur wel weer weg zijn, maar deze blijft de hele dag! Hij is ook nog eens super budget proof! Bij de Douglas kost de 30 ml 29,95 , 50 ml 40,62 en voor 100 ml 50,87!! Dat is echt niet duur, het is ook echt een eau de parfum geen eau de toilette (wat vaak toch wat goedkoper ruikt en waar de geur sneller van weg gaat). 

Ik las toevallig dat alle opbrengsten ook nog eens naar goede doelen gaan, plus punt! Go bieber :).

Een tijdje geleden kreeg mijn moeder een mailtje van de Douglas dat Justin biebers tweede parfum 'Girlfriend' uit was in Nederland. Eindelijk dacht ik!! Ik had er al over gelezen op wat Us sites en was erg benieuwd naar zijn tweede parfum, zou hij net zo lekker zijn als de eerste? De eerste 50 mensen die hem online bestelden kregen er een gratis laptop tas bij dus heb ik hem meteen besteld haha!

De beschrijving online : Het nieuwe parfum van Justin Bieber heeft een verleidelijke geraffineerdheid die je betovert met knisperende geurnoten van mandarijn en sappige zwarte bessen, exotische geurnoten van roze fresia en sterjasmijn en zwoele geurnoten van orchidee en musk. Zowel zwoel als fris – net als Justin – is het een parfum dat het zelfvertrouwen stimuleert.

Girlfriend betovert je met een spannende combinatie van knisperende mandarijn en sappige zwarte bessen.
Noten: sprankelende peer, knisperende mandarijn, volle zwarte bessen en bosaardbei.
Girlfriend warmt op met de bloemige noten van roze fresia en sterjasmijn.
Noten: roze fresia, sterjasmijn, abrikozennectar en oranjebloesem.
Girlfriend ontvlamt met warme vanille orchidee en musk.
Noten: vanille orchidee en musk.

(ik moest wel een beetje lachen om de beschrijvingen van Douglas van de parfums haha 'ontvlamt , betovert je haha ;))
Prijs : 30 ml 33,50 , 50 ml 45,00 , 100 ml 56,00

Ook deze vindt ik heerlijk! Hij is zoals je aan de ingredienten wel kunt zien ook zoet, maar net iets frisser , lichter en bloemiger dan someday. De verpakking vind ik ook erg leuk! Het paarse flesje wat de vorm van een hartje heeft kun je ook uit het omhulsel halen zodat je alleen een glazen flesje hebt. Op de gouden ringen staat aan de ene kant ' Justin bieber'.
Ik heb Someday sinds ik hem heb elke dag gedragen en dit is inmiddels mijn tweede flesje. En nu wissel ik hem af met Girlfriend. Sinds ik deze heb heb ik niet meer gezocht of ook maar geroken aan een andere parfum, these are just perfect for me! Deze twee zijn zonder twijfel mijn absolute favorieten van 2012!

Heb jij Someday en / of Girlfriend al eens geroken? Wat is jouw favoriete parfum?

 Love x