Glossybox Februari 2013

Donderdag ochtend werd mijn Glossy Box weer bezorgd,
toevallig! want vlak voor dat de deurbel ging dacht ik net 'volgens mij is het donderdag? Dan komt mijn Glossybox misschien wel weer!' Ik heb op het moment vakantie, vandaar dat ik de dag telling een beetje kwijt was haha. Hier de inhoudt van mijn box :

Het thema was deze keer 'Go inside the beautylab!' 'Glossybox neemt je mee naar de experimentele wereld van beauty en laat je verassende, fijne en innovatieve producten ontdekken die je op je gemak thuis kunt uitproberen.






1. Modelco - Cheek & liptint Rosy Red (18,50 / Fullsize)

 Dit is dus een product wat je zowel voor je lippen als
wangen (als blush) kunt gebruiken. Het is ook een soort van
gel achtige structuur en ik denk dat ze het idee een beetje van Benetint hebben
afgekeken ;). Het is een mooie bessen achtige roze / rode kleur. Wat in eerste instantie best heftig leek, maar als je het uitwrijft blijft er alleen een zacht subtiel kleurtje achter (als je hem heel goed in blend zie je hem zelfs nauwelijks). Er staat bij dat hij longlasting is en dat is hij zeker! Ik testte hem s'middags op mijn hand en s'avonds na heel vaak mijn handen wassen en zelfs de afwas gedaan te hebben zat het er nog! Ik heb hem nog niet getest op mijn lippen of wangen dus ik ben benieuwd hoe dat er uit ziet!

2. Biotherm - Biomains (25,01 / 100 ml)

Een handcreme die je handen verzorgd en beschermt en je nagels krachtig maakt staat erbij.
De creme voelt fijn aan , en hydrateerd mijn (extreem) droge handen goed! De geur vindt ik niet lekker. Weer een beetje zo'n oma achtige creme geur. Je moet er maar net van houden ;). Wel handig voor in je tas! Zo'n klein formaatje (20 ml)







3. Mario Badescu - Silver powder (14,00 / 29 ml)


Laatste tijd las en hoorde ik veel van Mario Badescu, veel goede reviews ed. Zelf had ik nog nooit van dit merk gehoord. Dat maakt het altijd weer extra leuk als je het dan kunt proberen. Op het kaartje staat dat dit dé oplossing is tegen overmatige, koppige mee-eters en grove poriën. Zo af en toe heb ik last van onzuiverheden en ik heb een aantal poriën die ik wel kleiner zou willen zien. Ik ben erg benieuwd!
Het is een losse witte poeder (pas op met open maken haha!) De bedoeling is dat je een vochtig watje op de poeder drukt en dit op je gezicht dept. Na 10 minuten kun je dat er dan weer afspoelen. Op het kaartje staat dat je direct een duidelijk verschil zou moeten zien, dat is wel een gedurfde belofte! We'll see. Er zit trouwens 14 ml in, de helft van een fullsize.

De poeder heb ik vandaag geprobeerd! Ik heb zoals op de verpakking staat het aangebracht met een vochtig watje, dit ging toch nog best lastig! Veel product bleef op het watje zitten en naar mijn idee kwam er maar weinig op mijn huid. Ik heb dus met mijn vingers er nog wat op gesmeerd. Na 10 minuten heb ik het goedje met een tonic (mijn Vichy Normaderm) er af gehaald en nagespoeld met water omdat ik merkte dat niet alles er af ging met alleen een tonic. Toch staat er op de verpakking alleen dat je het er af moet halen met een watje met tonic. Anyways, ik had zeker wel het idee dat het heeft gewerkt!

4. Dr. van der hoog - Hydro active masker (9,10 / Fullsize)

Dit masker is voor de normale tot gemende huid. 'Het verwijdert dode huidcellen en hersteld de huid.'
Grappig, op de tube zit een kwast! Zo'n kwast die je ook wel eens op foundations ziet. Ik ben benieuwd of dit in praktijk ook handig is. Of het masker niet erg aan de kwast blijft plakken als je het er af wilt wassen en dan bijvoorbeeld harde stukjes achter laat op de kwast. Ook moet je wel goed je gezicht reinigen voor dat je het masker aan brengt met de kwast omdat de kwast anders vies wordt.






5. Bell - Air flow lotus effect. (3,50 / Fullsize)

De verpakking van dit lakje is echt super leuk! Deze nagellak zou zo zijn gemaakt dat hij lucht door laat waardoor je nagels nog kunnen ademen. Klinkt interessant, maar doet het het ook echt denk ik dan altijd ;).

Ik heb helaas een grijze kleur, niet iets wat ik snel zou dragen. Toch kon ik het niet laten hem even te testen, ik was wel benieuwd! De nagellak brengt super fijn aan en zat gelijk mooi! Hij droogt ook snel, wat fijn is want ik ben ontzettend ongeduldig wat betreft het drogen van nagellak.. ik wil altijd al weer van alles doen dus minuten lang stil zitten en wachten tot het droogt is voor mij niet weg gelegd. Na twee laagjes dekte hij al volledig. Ik kan weinig zeggen wat betreft of het je nagels laat ademen of niet, je kan het ze niet even vragen haha! Een fijne nagellak, jammer dat ik hem in zo'n (voor mij in elk geval) nier bruikbare kleur heb gekregen. De verpakking vindt ik er ook leuk uit zien!


Een leuke box! Wel vindt ik het jammer dat het opnieuw weer veel dezelfde merken zijn, Dr. vd hoog zit er bijna elke maand wel in. Biotherm heeft afgelopen keren ook al vaak in de box gezeten en Modelco zat ook in de laatste box. Ik zie trouwens wel vaak dat ze producten uit eerdere boxen bij sommige mensen er later weer in doen. Zoals de Modelco cheek & liptint, die in een limited edition box zat laatst. Maar ik mag niet klagen hoor, als je kijkt naar de prijzen van de producten haal je die 14,95 er makkelijk uit! En het zijn ondanks dat ik sommige merken al wel ken of in vorige boxen heb gehad wel allemaal nieuwe producten voor me, leuk! Stiekem had ik zelf gehoopt op de Indola leave in spray voor je haar in plaats van de cheek & lip tint. volgende keer beter misschien ;). Er zaten trouwens ook twee waardebonnen in, een voor 5,00 korting bij de webshop van Dr. vd hoog (de minimale waarde van je bestelling moet 15,00 zijn.) en een bon voor een gratis fotoboek (je betaald wel de verzendkosten).

Wat zat er in jouw Glossybox?

x