Nieuw! Nivea lipbutters

 Ze gingen afgelopen weken al heel internet over : de Nivea lipbutters. Ik heb ze bij onwijs veel youtubers ,bloggers, op twitter én zelfs instragram gezien. Missglamorazzi (Ingrid op Youtube) hoorde ik er als eerste over en die was super enthousiast. Tot deze week waren ze alleen nog maar in de US verkrijgbaar maar nu zijn ze (eindelijk!) ook in Nederland te koop. Ik was inmiddels al erg nieuwschierig geworden naar deze lipbutters en had al gekeken of ik ze via Ebay kon kopen. Maar daar waren ze omgerekend dan 5,- euro geloof ik, wat ik toch wel aardig wat vond als je niet eens weet of je ze lekker vindt ruiken enz.

Tot mijn verbazing zag ik ze dus afgelopen dinsdag in het kruidvat
krantje staan! Er zijn drie soorten / 'smaken' :
Raspberry Rosé, Vanilla & Macademia en de Origional. De namen spreken voor zichzelf, Rapsberry Rosé ruikt heerlijk naar frisse famboosjes! Geen zware zoete lucht maar meer de frisse kant van framboos, i like! Vanila & Macademia ruikt naar Vanille en doet mij ergens ook denken aan caramel.. dat is misschien de Macadamia er in? hmm! Origional heeft geen geur of smaak, ik had verwacht dat deze de bekende Nivea geur zou hebben maar dit is (gelukkig) niet zo. Het leek mij ook niet erg lekker om dat op je lippen te hebben, als je niet van smaakjes en geurtjes houd maar wél mooie en verzorgde lippen wilt hebben is this the way to go! De lipbutters geven geen kleur af maar wel een mooi glansje, wat ik persoonlijk heel mooi vindt!


Tot nu toe heb ik alleen de Vanilla & Macademia geprobeerd , ik vindt hem echt heerlijk! Toen ik hem voor het eerst rook was ik niet zeker of ik hem nou lekker vond ruiken of niet, ik denk omdat ik een compleet andere geur had verwacht. Ondanks dat ik twjifelde heb ik hem toch gekocht, gelukkig! Mijn vriendin zei trouwens toen ik hem op deed dat ze het naar witte chocolade vond ruiken en daar heeft ze inderdaad gelijk in! Ik kon de geur eerst niet helemaal plaatsen maar dat is een goede omschrijving van de geur. De butter maakt je lippen heerlijk zacht en als je naar de ingredienten kijkt klopt dat ook wel , er zit namelijk oa. shea butter in ,
seed oil en sweet almond oil.

Ze zitten in een plat rond blikje ,makkelijk mee te nemen in je tas!Het blikje heeft trouwens een
matte finish wat ik erg mooi vindt! Het geeft wel een luxe uitstraling, de vormgeving vindt ik ook erg leuk!  Wat ik wel jammer vindt is dat de vierde
smaak ontbreekt in Nederland : Caramel Cream, en dat is nou juist degene die ik graag wilde proberen! Ik hoop dat deze later nog in het assortiment komt. De lipbutters kosten 2,99 per stuk. Deze week en volgende week is het het hele Nivea assortiment 2+1 gratis dus kun je ze allemaal met korting uit proberen! :) er zit trouwens 19 ml in een blikje! Dus daar kun je wel even mee voor uit ;).