Arrived! | Urban Decay

Donderdag was het al zo ver! Mijn Urban Decay pakketje kwam binnen whooohoo!
Ik heb echt vol spanning zitten wachten tot hij 'eindelijk' binnen zou komen! Afgelopen donderdag avond heb ik hem laat besteld, en hij was er nu al! Op de site staat dat hij binnen 5 tot 7 werkdagen geleverd wordt en dat was dus ook zo :) Erg blij mee, want ik heb ook regelmatig gehad met buitenlandse sites dat dat wel op de site stond maar dat het in praktijk 1 tot zelfs wel eens 3 maanden duurde! Maar goed, on to the make up. Ik moet eerlijk zeggen dat ik een beetje bang was dat het palette tegen zou vallen of dat ik hem niet mooi zou vinden als ik hem 'in real life' zou zien, omdat ik hem dus nog niet eerder in het echt had gezien of geswatched, best spannend dus! Maar toen ik het doosje opende was het liefde op het eerste gezicht (snap je hem ;)? haha) Wat een prachtige kleuren zeg! 



Ik ga nu geen uitgebreide review of swatches doen, dat doe ik misschien wel een andere keer. Maar ik wilde jullie wel graag even het palette en de andere dingetjes erbij laten zien!


Ik heb voor de Naked 2 gekozen omdat hier meer koele kleuren in zitten ten opzichte van de Naked 1, koele kleuren staan beter bij mijn huid en ook vond ik de kleuren van Naked 2 gewoon mooier. De verpakking is ook een stuk steviger! De Naked 1 is namelijk van karton en dit is een stevig soort van blik idee. Hij klikt ook dicht, makkelijk als je dus op reis gaat en hem mee wil nemen.






 Bij het palette zit een kwastje met twee uiteindes, een kant voor het 'gewoon' aanbrengen van oogschaduw en de andere is voor het blenden. Ik gebruik persoonlijk liever mijn eigen kwasten, omdat ik deze fijner vindt en van betere kwaliteit. (terwijl die 'maar' van Gosh zijn ;)) Maar ik denk dat dit kwastje voor 'on the go' prima is.


En dan nog als extra een mini lip junkie, super cute right? Ik dacht dat ik hier niks aan zou hebben, omdat de kleur er zo best donker uit ziet, maar het is eigenlijk een perfecte 'my lips but better' kleur! Ook ruikt / smaakt hij naar mint, maar dan wel op een goede manier, i like! Ik ben bang dat ik deze als hij op is zeker in een full size 'moet' aanschaffen omdat ik tegen die tijd niet meer zonder kan ;). 



 Dan had ik ook nog de Urban Decay primer potion besteld, ik heb eerder eigenlijk nog niet echt een (goede) primer gehad en hoorde en zag in reviews altijd dat dat een wereld van verschil kan zijn! De oogschaduw blijft dan veel langer zitten maar de kleuren zijn ook intenser. Als je het doet, moet je het goed doen toch ;)? Ik dacht dat deze net als de oude verpakking zo'n soort van lipgloss applicator zou hebben, maar dat bleek niet zo te zijn! Misschien maar goed ook, ik hoorde wel dat er door die applicator heel veel product in de verpakking bleef zitten.
 Omdat ik voor een snelle verwerking van mijn bestelling heb gekozen , Premium was dat geloof ik. Kreeg ik er drie samples bij. Hiervoor betaalde ik 1,84 meer, ik deed dit trouwens niet vanwege de snellere verwerking die je dan hebt maar juist omdat ik las dat je dan een extratje krijgt. Ik vindt het altijd leuk om nieuwe dingen te proberen. Ik heb een Mario Badescu toner gekregen (best nog een groot flesje) een pharmagel facial re-firmer (geen idee wat het is?)  en een heel klein potje Pharmagel scrub. (Zo'n klein sample potje heb ik nog nooit gezien! echt heel schattig, ik hergebruik deze potjes ook altijd voor eigen creaties, of producten die ik in mijn tas wil meenemen oid. ook handig dus!)

Ik heb ontzettend veel zin om met mijn palette te gaan experimenteren en looks te gaan maken! Hij is echt ontzettend divers, je kunt er zoo veel looks mee maken dat dit eigenlijk het enige is wat je nodig hebt als je bijvoorbeeld op reis gaat (tenzij je altijd liever knalkleuren draagt natuurlijk). Inmiddels heb ik hem nu drie keer gebruikt en ik ben echt dol gelukkig! Ik raad hem iedereen aan die van natuurlijke maar ook smokey looks houd, love love love! Zo duur is het als je naar de prijs / kwaliteit verhouding kijkt ook niet. Op Beautybay.com was hij 41,47 en de primer potion 16,70 goedkoper dan in Nederland en de meeste andere online winkels waar ze ze verkopen!