New in | Eos lipbalm


Iedereen kent ze denk ik al , de ronde kleurige eitjes van Eos. Ik wilde deze al óntzettend lang proberen. Maar hier in Nederland zijn ze gewoon zo moeilijk (goedkoop) te verkrijgen. Ik weet dat een aantal Nederlandse webshops ze wel verkoopt. Maar vaak zijn ze daar best duur en moet je daarbij ook de verzendkosten rond de 4,95 / 6,75 erbij betalen. Op Ebay was ik dus al een tijdje 'on the hunt' voor een eos. Nu vond ik laatst ineens een super goedkope verkoper! Deze Eos lipbalm was maar $6.59 en de verzendkosten waren gratis! yeah! (ik zal de verkoper nog even opzoeken zodat ik een linkje kan plaatsen mocht je ook interesse hebben!) Omgerekend was dat dus zo'n 5,06 euro.Ik kocht de Eos 'Summer fruit' . 

Van de Eos lipbalms zijn al ontzettend veel reviews online, dus ik ga er verder niet te diep op in maar wilde het toch even delen! Ook zijn de meningen over dit eitje ontzettend verdeeld. De een vindt hem géweldig , de ander vindt het een lip balm van niks. Maar ze staan vooral bekend om hun geur,dus hier was ik wel erg benieuwd naar, en oh my wat een heeeerlijke geur kwam me tegemoet toen ik het dopje 
van de eos afdraaide! Ik wist natuurlijk niet wat ik kon verwachten maar dit is zeker zonder twijfel een van 
de lekkerste lipbalms die ik ooit geroken heb! Lastig te omschrijven maar hij ruikt ontzettend fruitig, zoet en zomers. Ken je die abrikozen snoepjes die oranje en rood zijn in de vorm van een soort driehoekje met een suikerlaagje? Daar doet de geur me aan denken! Dit is toevallig een van mijn favoriete snoepjes :). 
Hij geeft een mooie glans aan je lippen en tot nu toe vindt ik hem fijn! Hij maakt mijn lippen zacht. Wel vindt ik het wat onhandig met op doen, handig dat je hem kunt aanbrengen zonder dat je je handen vuil hoeft te maken maar hij is wel erg groot! haha. De verpakking is natuurlijk super cute. Als je het mij vraagt een echte musthave als je net zo gek op lip producten bent als ik! Ze zijn trouwens ook 100% natuurlijk en 95% organic, wat voor mij altijd een pluspunt is!  

Zoals je in de foto hier naast ziet is hij best groot! met het dopje er op helemaal. Niet zo handig voor de meiden die graag compactere producten in hun tas hebben of niet zo veel ruimte hebben. Ik vindt het zelf niet zo'n probleem gezien ik toch altijd een huge tas overal mee naartoe sleep en mijn lipbalms eigenlijk nooit in mijn broekzak doe.

Ik ben ook erg benieuwd naar de andere Eos lipbalms. Heb jij al eens een Eos geprobeerd? 
Zo ja wat is jouw favoriet?






                                                  Resultaat van de lipbalm : een mooi glansje i like!