Fotografie | Zelfportret

Voor school moesten we deze keer een zelfportret maken, en niet zomaar een.. nee je moest er de tijd voor nemen.. zeker een half uur tot een uur. Zodat je in je meest 'natuurlijke vorm' bent. Na deze tijd zou je volgens de leraren namelijk de aanwezigheid van de camera vergeten en dus een eerlijk portret kunnen maken wat laat zien wie jij bent en wat je voelt op dat moment. Nou.. de camera vergeten was voor mij nogal lastig! Ik heb namelijk nog geen statief , dus bouwde ik een toren (op mijn bed, gezien ik daar de foto's op wilde maken) van kussens en boeken en aan een kant zelfs een op gefrommeld vestje. En ik moest constant heen en weer! Dan was hij niet scherp, ik kon hem zelf natuurlijk ook niet scherpstellen op mezelf.. erg handig dus.. dan was het standpunt te laag..dan te hoog etc.
Uiteindelijk leek het meer sport dan foto's maken haha.
Dit is een van de resultaten van vandaag, ik vond het uiteindelijk wel wat hebben maar helaas voldoet hij niet dus aan de opdracht , morgen maar weer een poging dus ;).

Mocht je zelf ook een zelfportret hebben gemaakt laat hem dan vooral als reactie achter!
Lijkt me super leuk om te zien :). Zo niet daag ik je uit om het eens te doen! Er kunnen verrassende resultaten uit komen. x