Glossybox maart 2013 | Go green!

De maand is echt voorbij gevlogen! Normaal ben ik de dagen al aan het aftellen tot mijn Glossybox weer binnen komt, maar deze keer was hij me voor! Ik ben zelfs vergeten te kijken bij andere bloggers wat er in zit, normaal spiek ik namelijk al van te voren simpelweg omdat ik niet kan wachten haha.




Het thema deze keer was 'Green' / Bio-tiful , dus dat houd in allemaal natuurlijke producten! Ik ben gek op natuurlijke en organic producten, ik vindt ze ontzettend fijn en vaak ruiken de producten ook heerlijk (eerlijk)! De box deze keer vond ik echt cute! Hij is van gerecycled materiaal en zelfs het papiertje er in, de vulling en het strikje waren deze keer anders, super! Als extratje zit er een thee van Tea forte bij, Earl grey heb ik , ik ben echt gek op thee, en drink het bijna de hele dag door van dit merk had ik nog niet eerder gehoord dus ik ben erg benieuwd! :)



Dit is de complete inhoud van de box, ik was echt super blij doen ik hem opende! Wat een fijne producten! Het eerste wat me op viel waren natuurlijk de Lush en de The body shop body butter, twee van mijn favoriete merken! Waardoor de box voor mij al niet meer stuk kon.


Lush Lemony flutter (10,65 / 45 gr)
Van Lush zat er een klein blikje in (de zelfde verpakking als de Lush lip butters). Lemony flutter, zoals de naam al zegt ruikt hij naar citroen. Deze ruikt echt suuuuuuper lekker! Het doet me erg denken aan citroen snoepjes of ijs wat ik ooit eens geroken heb. Het liefst zou ik het op mijn lippen smeren vanwege de geur, maar dat lijkt me niet zo'n goed idee haha. Het resultaat was dus dat ik regelmatig aan mijn handen snuffelde na dat ik het op had gesmeerd ;). Het is een goed smeerbare butter achtige textuur die je nagelriemen en nagels zacht maakt en hydrateerd. De verpakking is kwa formaat ook super handig! 

Ahava Mineral botanic micro peeling cream wash ( 20,95 / 500ml)

Van dit merk heb ik nog maar een keer iets geprobeerd, in mijn vorige box zat namelijk een sample size dagcreme van Ahava. Dit is dus een bodyscrub. De substantie hiervan is best waterig..geen dikke vaste scrub. De deetljes die erin zitten zijn fijn, wat hem denk ik ook mees geschik maakt voor een wat drogere gevoelige huid. Hij ruikt lekker, een frisse maar ook een beetje creme achtige geur als je snapt wat ik bedoel.
Hier zie je goed dat het dus een dunne substantie is, het druipte meteen mijn hand af!
The body shop Shea Body butter (6,00 / 50 ml)

Toevallig had ik woendag net foto's gemaakt van dezelfde body butter! Niet the exact same one natuurlijk, maar ook een mini Shea butter die ik gratis had gekregen bij een online bestelling. Normaal gesproken zou ik hier niet zo snel naar kijken omdat ik meer van de fruitige geuren ben maar deze vindt ik wel lekker! Hij is voedend maar niet vettig, wat ik fijn vindt.


 Origins Modern Friction (47,00 / 125 ml)

Een gezichtspeeling met rijstzetmeel die de huid revitaliseert en herstelt staat er op het kaartje. Van dit merk heb ik nog niet eerder iets geprobeert. De substantie is dik, ik vindt het wel prettig aanvoelen. De geur doet me alleen denken aan aardappelen haha! 





Da Vinci cosmetics Shimmer Eye shadow (14,00 / fullsize)

Ook dit is weer een nieuw merk voor me! Het is een los pigment wat je als oogschaduw , highlighter kunt gebruiken maar je kunt hem ook met een foundation of liggloss mengen staat op het kaartje, dat laatste zal ik niet zo snel doen trouwens. Ik heb de kleur 04 Dejavous een mooie oudroze kleur. Helaas ben ik echt een ramp met losse pigmenten..ze eindigen altijd all over the place. Deze is zelfs helemaal los! Normaal heb je er nog een soortvan 'dopje' met gaatjes op waar je het pigment in 'schud' maar hier moet je gewoon met je vinger of kwast in. Voor mij niet zo handig dus. De kleur vind ik wel heel erg mooi! 







Dit was alles wat er in mijn glossybox zat deze maand, ik vindt het echt een super box en ben er dan ook heel erg blij mee! Voor het eerst ben ik eigenlijk ook echt blij met alles wat er in zit, dus naar mijn mening de beste box tot nu toe! Wat zat er in jouw Glossybox? x