Gone Naked!



It's official! De Naked 2 Palette is onderweg! YES! Ik kreeg afgelopen week een (aardige 'grote') kadobon als betaling voor een fotoshoot die ik heb gedaan (eerste betaalde shoot!mijlpaal!) dus besloot ik om mezelf te trakteren op iets 'chique's' / high end! Na een tijdje denken over wat ik zou willen halen wist ik het! Een van de Urban Decay Naked palette's ik heb zó ontzettend veel gehoord over deze palette's en






ze zijn zo onwijs gorgeous! De keuze tussen nummer één en twee vondt ik wel heel lastig, maar ik heb gekozen voor de nr.2 simpelweg omdat hier meer koele, en matte kleuren in zitten en ik de swatches hiervan ook mooier vond. Ik heb nog maar weinig high end make-up (op het moment alleen mijn Mac mineralize skin finish) dus ik ben ontzettend excited! Zoveel mooie ooglooks heb ik al online gezien, ik ga me hier zeker mee vermaken! Ik heb hem besteld op Beautybay.com hier heb ik nog niet eerder besteld maar de weinige Nederlandse reviews die online stonden van deze webshop waren goed! Omdat er bij de Naked 2 geen primer potion zit en ik ook deze al heel lang wilde, en dat ook wel belangrijk vind dat als ik mijn palette ga gebruiken de oogschaduws goed blijven zitten (en door een primer te gebruiken is de kleur vaak ook beter en intenser) heb ik die er maar gelijk bij besteld..feestje! Ik kan niet wachten :).

Ik weet trouwens niet of jullie het shocking news al hebben gehoord? Sephora gaat ermee stoppen in Nederland! Nooooooooooo ik kon het serieus níet geloven.. Sephora loopt volgens mij wel goed in Nederland namelijk en dit voor zover ik weet de enige plek waar ze oa. Urban Decay , Benefit en Too faced etc. verkopen in Nederland. Meestal ging ik er in vakanties heen, omdat het voor mij nu ik verhuisd ben niet meer om de hoek zit, maar zelfs dat kan straks niet meer! Jammer want ik zie en probeer producten graag eerst in het echt voor dat ik ze koop. De Naked 2 palette en primer potion heb ik overigens niet gezien of geprobeerd in het echt..dus dat is wel spannend..straks vindt ik het niks haha! Maar ga er van uit dat dat wel goed komt. Stiekem hoop ik dat er in de meivakantie nog een dikke opheffings uitverkoop komt bij Sephora.. maar ik denk niet dat ze dat doen, gezien het gewoon naar het hoofdkantoor gestuurd kan worden natuurlijk. Je kunt trouwens als het goed is wel via de franse site van Sephora blijven bestellen ;).

x