Glossybox April 2013 | Work that Beauty!

Afgelopen donderdag was het weer zo ver, de nieuwe Glossybox kwam binnen!
Ik was natuurlijk ontzettend benieuwd wat er deze keer in zou zitten. De winter is officieel voorbij en dat betekend dat de donkere dagen plaats maken voor zonneschijn en kleur. Volgens Glossybox maakt deze april editie je lente klaar. Ook zo benieuwd wat er in zit?






Het thema was deze keer 'Work that beauty' nu de lente er weer is gaan veel mensen weer sporten en detoxen, time for change! Met de items uit deze box ben jij (op beauty gebied) in no time ready for spring!


Dit is de complete inhoud van mijn Glossybox, ik was zo blij toen ik hem opende! Zoveel (mooie!) producten. 



1. Narcisco Rodriguez - For her (adviesprijs : vanaf 69,15 / 30 ml).
Van dit merk heb ik nog niet eerder gehoord. Het eerste wat me opviel was natuurlijk het grote roze doosje, die er (naar mijn mening) chique en modern uit ziet. De hele Glossybox geurde ook naar de bodylotion, erg lekker! De geur is floral, echt bloemetjes maar heel fris. Normaal ben ik niet zo van de bloemige geuren, maar dit zie ik mezelf nog wel dragen! Ook zitten er drie testertjes parfum bij, een parfum, eau de toilette en musc collection parfum intense. De luchtjes heb ik nog niet uitgeprobeerd omdat ik al parfum op had , anders werd het helemaal zo'n geur festijn haha.


2. Kiehl's - Aromatic Blends Skin - Softening Body Cleanser (adviesprijs 24,00 / 250ml)
Deze Body Cleanser beloofd je huid te verzachten en de huid 24 uur een zacht en verzorgd gevoel te geven. De geur die ik heb is Fig Leaf & Sage en ruikt een beetje citrusachtig met nog iets wat ik niet zo goed kan plaatsen,kruidig Ik denk dat dat de Sage is.


                        2. Biotherm Aquasource BB cream (adviesprijs 25,00 / 30 ml).
Weer een BB cream! yes! Ik ben zoals jullie inmiddels weten gek op BB creams, ik vindt ze echt ontzettend fijn. Samples zijn dus altijd welkom, handig ook dat Glossybox deze keer twee kleuren in de box heeft zo kun je kijken welke kleur het best bij je past.


De Bb cream voelt fris aan en doet mij daarom een beetje denken aan de Chanel vita lumiere foundation. De kleuren zijn beide best donker, ook de lichtste kleur. Ze hebben niet echt veel dekking dus als ik hem goed uitsmeer werkt de kleur denk ik wel. Ik ben erg benieuwd!


4. Mavala - Nail Color Cream (adviesprijs 4,99 / fullsize).
Een leuk klein nagellakje en ook een nieuw merk voor mij! Ik heb hem al even geprobeerd en hij droogt echt ontzettend snel! Het lakje dekt met twee laagjes perfect en hij lakt erg fijn. 




                   5. Toni & Guy - Creative Extreme Hold Hairspray (adviesprijs 11,99 / 250 ml).
Opnieuw een nieuw Toni & Guy product om uit te proberen. In eerdere edities zat al de Sea salt spray en laatst de repair shampoo. Ook deze haarspray heeft de bekende Toni & Guy geur, die ik lekker vindt   ruiken. Haarspray gebruik ik niet heel vaak, meestal alleen met speciale gelegenheden of als ik met spoed iets nodig heb om vet haar tegen te gaan. De verpakking vindt ik mooi! Ziet er leuk en luxe uit, deze ga ik zeker proberen. Het mee-neem formaat vindt ik ook erg handig!


Een erg mooie box deze keer! Ik ben weer ontzettend benieuwd naar alle producten en kijk er naar uit om ze te proberen! Wat zat er in jouw Glossybox en wat is jouw favoriet uit de Glossybox deze maand?