Enchantra Bestelling | Real Techniques Core set en The Brush Guard

Een tijdje geleden heb ik op enchantra.com een bestelling geplaatst. Ik had namelijk al een tijdje twee specifieke dingen op het oog. De Real techniques Core set en de Brush guard. Benieuwd naar mijn bestelling? Klik dan voor meer foto's en een uitgebreide review snel verder! :)





Ik heb me enorm moeten inhouden, want wat waren er veel leuke dingen op deze site! Dit was de eerste keer dat ik hier iets besteld heb maar ook echt de eerste keer dat ik deze site zag! Zonder enige twijfel heb ik dus meteen de Real Techniques Core set in mijn (digitale) winkelmandje gegooid. Met daarbij de Brusg guard, ik koos voor de verpakking met allemaal verschillende.


 Zoals ik dus al zei had ik al een tijdje mijn oog op de Real Techniques, ik heb onwijs goede reacties en reviews gelezen / gezien / gehoord over deze kwasten. En als Youtube / beauty fanaat ken ik natuurlijk ook de Pixiwoo zussen. (on the side note, ik volg hun broertje Jim Chapman en zijn verloofde Tanya Burr al heel lang toen ik er laatst pas achter kwam dat de Pixiwoo's zijn zussen zijn! Awesome!)
Het ging mij vooral om de buffing brush. Ik had namelijk een goede kwast nodig voor het aanbrengen en blenden van mijn BB cream / Foundation.



De kwatsen zijn allereerst echt bizar zacht! Wow! Het knuffelgehalte is dan ook groot haha. Ik kon het niet laten ze even over mijn gezicht te halen, yep..sold! 


Zoals je ziet zitten de haartjes heel dicht op elkaar wat zorgt voor een egale, flawless finish. Zien ze er niet fluffy uit? 


De kwasten komen met een reis etui die je tevens ook als 'standaard' kunt gebruiken. Super handig!
Je kunt hem dus dicht vouwen en vast zetten met een klittenband sluiting. Of anders omvouwen en door het touwtje aan te trekken zet je de standaard vast.

Maar hoe zijn ze nu in gebruik?
Inmiddels gebruik ik de kwasten
al een tijdje en ik vindt ze super fijn!
Tot mijn verbazing kan ik ze allemaal
gebruiken. Alleen de pointed foundation brush staat nog een beetje aan de zijlijn. Maar meer omdat ik hem op het moment gewoon niet nodig heb. Hij kan wel handig zijn voor bijvoorbeeld onder de ogen, of het aanbrengen van highlighter.
De Buffing brush en de Contour brush vindt ik het fijnst.
De Buffing brush geeft echt de mooiste finish ever! Zo natuurlijk en flawless! Ik zie echt een verschil tussen als ik het met mijn handen aan breng of met deze kwast. (Wie weet doe ik daar nog wel eens een aparte post over.) De contour brush gebruik ik dus voor het aanbrengen van bronzer , juist omdat hij kleiner is en boven een beetje in een punt afloopt is hij hier perfect voor. Ik als bronzer 'noob' (ik gebruik het nog niet zo heel lang) vindt hem ideaal. Je kunt makkelijk de juiste hoeveelheid aanbrengen zonder dus een brede streep bronzer
op je gezicht te hebben.

De detailer brush gebruik ik op het moment voor concealer, onder mijn ogen en op plekjes die gecamoufleerd moeten worden.



De Brush Guard is opnieuw iets waar ik via Youtube over hoorde. Het zijn een soort bescherm hoesjes voor als je ze bijvoorbeeld mee neemt of als je ze hebt schoon gemaakt en wilt laten drogen, zo blijven ze mooi en schoon. Ik heb ze vooral besteld voor het drogen na het schoonmaken van mijn kwasten. Mijn foundation en poederkwasten probeer ik zoiezo om de twee keer gebruiken te wassen. Dit omdat het er anders voor kan zorgen dat je 'break outs' krijgt. Door het vuil wat aan je kwast kan zitten van bijvoorbeeld eerder gebruik (je gezicht is natuurlijk nooit helemaal steriel) of gewoon ander vuil kan het er voor zorgen dat je bijvoorbeeld puistjes krijgt. Anyways.. verder met waar het om ging , ik raak weer 's van het onderwerp haha.


De brush guard schuif je van de achterkant over de kwast , als je ze wilt gebruiken om je kwasten te laten drogen zet je ze op zijn kop in een glas, zo kan al het water naar beneden en komt het niet in je kwast terecht (wat er voor zou zorgen dat de haren los laten omdat het de lijm aantast)

In dit setje zit  1 Shadow/Liner (extra small) ,2 Blush (small), 2 Foundation (medium) en  1 Powder/Kabuki (large)

Ik ben met beide producten echt heel blij en tevreden! De levering was ook super snel! Ik ga de site dan ook zeker in de gaten houden.

De Brush guard Variety pack was 3,95 en de Real Techniques kwasten set 21,99 hier kwam nog wel (helaas) 4,50 belasting bij, daar kwam ik past achter toen ik wilde afrekenen. Maar alsnog niet duur voor zulke goede kwasten en zes brush guards. De kwatsen zouden inclusief de 4,50 belasting 6,62 per stuk kosten, dat is echt heel goedkoop voor zulke onwijs goede kwasten! Ik ben fan, en wil met de tijd mijn huidige kwasten vervangen voor Real Techniques.

Wat zijn jouw favoriete kwasten? En heb jij ook al eens iets besteld bij Enchantra? Laat een berichtje achter in de comments! :)