Glossybox Juni 2013 | Affordable Favorites | Niet één, niet twee maar drie boxen!

Ja, echt waar deze maand werd ik na een dag school verwelkomd door niet één ,niet twee maar drie Glossyboxen! Wow! Ik had mijn 'gewone' maandelijkse box dus, en daarnaast had ik de summer special besteld. De derde box is een ongelukje van Glossybox, sommige leden hebben per ongeluk een extra box ontvangen! En ik ben daar dus een van, de extra boxen (de boxen die dus per ongeluk extra verzonden zijn) hoeven niet terug gestuurd te worden heeft Glossybox bekend gemaakt, echt super! (Happy me haha!) Bonuspuntje voor GB ;). Ze hadden natuurlijk ook kunnen zeggen dat hij terug gezonden moest worden. Anyways..op naar de box(en)! Ik denk trouwens dat ik toch een blogpost per box doe, omdat het anders wel een erg lange post wordt. Ben je benieuwd naar de andere boxen? Kijk dan even bij mijn andere posts :)



Het thema van de Juni box is 'Affordable Favorites' 
'Soms laten we ons verleiden door die ene exclusieve dagcreme, of een luxe design van de duurste mascara, waardoor we soms zacht geprijsde beautyproducten vergeten.'

Glossybox slaat hier wel de spijker op de kop denk ik, voor mij in elk geval. Luxe producten geven mij het gevoel dat het beter is, en dat het werkt. Wat natuurlijk niet altijd waar is, soms zijn er goedkopere producten die net zo goed, en soms zelfs beter werken! 



In de box zit ook een kortingsbon van Zalando ter waarde van 10,00 die je kunt inwisselen bij besteding vanaf 50,00


Dit is de complete inhoud van de box, allemaal fullsize producten!

1. Batiste - Droogshampoo (2.02 / Fullsize)
De droogshampoo van Batiste verfrist het haar en is de ideale oplossing voor vettige haarwortels. Blaas saai en futloos haar nieuw leven in zonder gebruik van water! De spray verfrist het haar, geeft volume en versteviging en zorgt ervoor dat het haat fris aanvoelt.

De droogshampoo ruikt lekker! inderdaad tropisch kokos achtig. Ik heb al eens de roze blush versie gehad. Ik denk echt dat ik iets verkeerd doe wat betreft droogshampoo, op de een of andere manier eindig ik altijd met wit in mijn haar hoe lang ik ook borstel, en zelfs op mijn shirt! Maar i'm gonna give this another try, wie weet ;).


2. Miners Cosmetics - Marcara (5,95 / fullsize)
De Mascara van Miners Cosmetics is de ideale basis voor elke make-up look. Of dit een dag naar het strand is of een nachtje in een trendy club, met de mascara van miners Cosmetics kom je altijd goed voor de dag.


Ik ben dol op mascara! Like..welk meisje / vrouw niet? Het maakt je wimpers lang,zwart en aantrekkelijk right. Dit is een compleet nieuw merk voor me en ik ben dan ook benieuwd hoe deze mascara gaat bevallen! Omdat ik al make up droeg heb ik hem dus nog niet uitgetest en ook nog geen foto's ervan. Het borsteltje vindt ik er in elk geval goed uit zien! 


3. Sex & the City - Deodorant Body Spray (5,99 / Fullsize)
Het Sex and the City -parfum omvat de dynamiek en het unieke karakter van New York City. Het parfum staat voor stijl en elegantie en is verkrijgbaar in vijf onweerstaanbare geurlijnen, als Eau de parfum, depdprant bodyspray, bodylotion en showergel.


Deze Deodorant bodyspray ruikt zoooo lekker! Ik wist niet dat ze een geurlijn hadden van Sex & the City, dus wist ook totaal niet wat ik van deze spray kon verwachten. Hij ruikt echt lekker zoet maar toch fris en een beetje floral! Love it. De verpakking vindt ik ook mooi.


4. Garnier - Ultimate Beauty Oil (5,99 / Fullsize)

Deze huidverfraaiende Ultimate Beauty Oil van Garnier is een droge body olie, geconcentreerd in voedingsstoffen en verrijkt met 4 natuurlijke oliën : argon, macadamia, amandel en roos om de natuurlijke perfectie van de huid te herstellen. Door de lichte textuur en droge formule wordt de olie makkelijk opgenomen door de huid. Na gebruik voelt de huid zachter aan en glanst deze als satijn.


Volgens mij is dit een nieuw product van Garnier, ik heb het in elk geval nog niet eerder gezien. Zoiezo eigenlijk nooit eerder een olie in spray vorm! De olie ruikt heerlijk, ook weer een beetje zoetig ,yum! Ik heb wat getest op mijn hand en die voelde heerlijk zacht. 


Dove - Deeply Nourishing ( 3,35 / Fullsize)
Wat maakt deze douchecrème zo verschillend? Naast het reinigen , voedt Dove Deeply Nourishing de huid intensief dankzij NutriumMoisture. Deze unieke comninatie van hydraterende ingrediënten en huideigen lipiden voedt de huid tijdens het douchen. Bij dagelijks gebruik helpt het de schoonheid van je huid van binnenuit op te bouwen, voor een mooie huid die zacht aanvoelt.

Ik denk dat we deze inmiddels allemaal wel kennen, een Dove douchecrème met echt zo'n typische 'Dove geur'. 


5. Acne Killer - Peel off Mask (3,99 / Fullsize)
Een stralende huid? Gebruik dan de 'Acne Killer', een nieuwe opmerkelijke en volledig natuurlijke huidverzorgingssensatie uit Amerika die in slechts enkele minuten onzuiverheden verwijdert. De 'Acne Killer' verwijdert ook dode cellen van het oppervlak van je huid. Na gebruik ziet jouw huid er schoner, frisser en soepeler uit dan ooit.

Ik las hier een waarschuwing over om het masker vooral niet te gebruiken, ik weet niet of het waar is, maar het schijnt ontzettend te branden en je huid rood en geïrriteerd achter te laten. Ik zag bij de post van de waarschuwing een foto van het gezicht van het meisje, en dit zag er inderdaad vreselijk uit, ze heeft er langere tijd mee moeten lopen. Het kan natuurlijk dat haar huid er gewoon verkeerd op reageerde, maar ik ga eerst even goed onderzoek doen voordat ik deze ga proberen ;)

Dit was dus de inhoud van mijn Juni Glossybox (nouja één van de drie) wil je weten wat er in mijn andere boxen zat deze maand? Kijk dan bij de andere blogposts! Wat zat er in jouw Glossybox? 


Ps. De text onder de foto's is de text die op het Glossybox kaartje staat, het stukje daar onder is dus mijn eigen mening ;)