Glossybox Juni 2013 | Affordable Favorites | Extra box

Zoals ik dus al in mijn eerdere blogpost van mijn Glossybox Juni aangaf heb ik per ongeluk een extra Glossybox ontvangen. Glossybox heeft namelijk per ongeluk naar een aantal abonnees een extra box gezonden. Glossybox heeft bekend gemaakt dat we de boxen mogen houden en niet terug hoeven sturen! How sweet is that!?





Opnieuw allemaal Fullsize producten!



De complete inhoud.


1. Batiste - Droogshampoo (2.02 / Fullsize)
De droogshampoo van Batiste verfrist het haar en is de ideale oplossing voor vettige haarwortels. Blaas saai en futloos haar nieuw leven in zonder gebruik van water! De spray verfrist het haar, geeft volume en versteviging en zorgt ervoor dat het haat fris aanvoelt.

De droogshampoo ruikt lekker! inderdaad tropisch kokos achtig. Ik heb al eens de roze blush versie gehad. Ik denk echt dat ik iets verkeerd doe wat betreft droogshampoo, op de een of andere manier eindig ik altijd met wit in mijn haar hoe lang ik ook borstel, en zelfs op mijn shirt! Maar i'm gonna give this another try, wie weet ;).


2. Miners Cosmetics - Marcara (5,95 / fullsize)
De Mascara van Miners Cosmetics is de ideale basis voor elke make-up look. Of dit een dag naar het strand is of een nachtje in een trendy club, met de mascara van miners Cosmetics kom je altijd goed voor de dag. 

Ik ben dol op mascara! Like..welk meisje / vrouw niet? Het maakt je wimpers lang,zwart en aantrekkelijk right. Dit is een compleet nieuw merk voor me en ik ben dan ook benieuwd hoe deze mascara gaat bevallen! Omdat ik al make up droeg heb ik hem dus nog niet uitgetest en ook nog geen foto's ervan. Het grappige is dat dit een andere mascara is dan uit de andere box, deze is bruin en is de Auto Lash versie in plaats van de Super Lash.


Dermo Rassoul - Deodorant Roll-On (4,00 / Fullsize)
De Roll-On van Dermo Rassoul bevat een natuurlijke vocht inbrengende factor en bevat een aanhoudende beschermende werking. Het bevat geen alcohol en bestaat uit grondstoffen van hoge kwaliteit. Door de optimale bescherming één van de best verkochte producten in Spanje! 


Een onbekend merk voor mij, maar dat kan dan ook wel kloppen als het uit Spanje komt ;). Het eerste wat ik dacht, als hij in spanje een van de best verkochte producten is moet hij wel goed zijn, in Spanje is het erg warm, en niemand wil overmatig zweten of stinken dus als hij zelfs daar goed zijn werk doet right? haha, misschien een beetje raar maar dat is mijn theorie erachter. Ik denk dat ik deze vooral ga gebruiken op dagen dat ik mijn oksels wil verzorgen, zo'n dag dat ik eigenlijk nergens heen hoef en na het douchen alle tijd neem om mezelf in te smeren , nagels te lakken en te verzorgen weet je wel ;). 


4. Garnier - Ultimate Beauty Oil (5,99 / Fullsize)

Deze huidverfraaiende Ultimate Beauty Oil van Garnier is een droge body olie, geconcentreerd in voedingsstoffen en verrijkt met 4 natuurlijke oliën : argon, macadamia, amandel en roos om de natuurlijke perfectie van de huid te herstellen. Door de lichte textuur en droge formule wordt de olie makkelijk opgenomen door de huid. Na gebruik voelt de huid zachter aan en glanst deze als satijn.


Volgens mij is dit een nieuw product van Garnier, ik heb het in elk geval nog niet eerder gezien. Zoiezo eigenlijk nooit eerder een olie in spray vorm! De olie ruikt heerlijk, ook weer een beetje zoetig ,yum! Ik heb wat getest op mijn hand en die voelde heerlijk zacht. 


Colgate - Max White One (3,99 / Fullsize)
De must-have accessoire van dit seizoen : een wittere lach! Colgate Max White One zorgt voor één tint wittere tanden in één week! De unieke formule met whitening versnellers in de vorm van micro-kristallen, verwijdert vlekjes op een veilige manier en voorkomt ophoping van tandsteen. 


Zoals misschien wel bekend hou ik van whitening producten voor mijn tanden (momenteel ben ik ook iets aan het uittesten, binnekort meer daar over!) Dus was natuurlijk enthousiast toen ik deze in mijn box zag. Deze tandpasta heb ik nog niet eerder geprobeerd. Ik poets elke dag mijn tanden met eerst een handtandenborstel en een tandpasta tegen gaatjes, en daarna nog een keer met mijn elektrische tandenborstel en een whitening tandpasta. De tandpasta is blauw en er zitten soort van kleine bolletjes in. Hij ruikt lekker fris! Colgate heeft wel grote beloftes wat betreft deze tandpasta, een tint witter in een week! Ik ben benieuwd! 


5. Acne Killer - Peel off Mask (3,99 / Fullsize)
Een stralende huid? Gebruik dan de 'Acne Killer', een nieuwe opmerkelijke en volledig natuurlijke huidverzorgingssensatie uit Amerika die in slechts enkele minuten onzuiverheden verwijdert. De 'Acne Killer' verwijdert ook dode cellen van het oppervlak van je huid. Na gebruik ziet jouw huid er schoner, frisser en soepeler uit dan ooit.

Ik las hier een waarschuwing over om het masker vooral niet te gebruiken, ik weet niet of het waar is, maar het schijnt ontzettend te branden en je huid rood en geïrriteerd achter te laten. Ik zag bij de post van de waarschuwing een foto van het gezicht van het meisje, en dit zag er inderdaad vreselijk uit, ze heeft er langere tijd mee moeten lopen. Het kan natuurlijk dat haar huid er gewoon verkeerd op reageerde, maar ik ga eerst even goed onderzoek doen voordat ik deze ga proberen ;)

Dit was dus de inhoud van mijn Juni Glossybox (nouja één van de drie) wil je weten wat er in mijn andere boxen zat deze maand? Kijk dan bij de andere blogposts! Wat zat er in jouw Glossybox? 


Ps. De text onder de foto's is de text die op het Glossybox kaartje staat, het stukje daar onder is dus mijn eigen mening ;).