Glossybox Juni 2013 | Summer edition

Vorige maand kreeg ik een berichtje van Glossybox dat er een special summer box te bestellen was, dit kon ik (natuurlijk) niet voorbij laten gaan! ;)  Met deze box ben jij in no time klaar voor de zomer!







De inhoud van de Summerbox, allemaal Fullsize producten, yay!


1. Rimmel Salon Pro - Reggae Splash (6,99 / Fullsize) 

De eerste nagellak die je een gel toplaag geeft net zoals in de nagelstudio. Omdat het bij opvallende nagels altijd draait om kleur , presenteren wij de vrolijke oranje 'Reaggae-splash' tint.

Love dit kleurtje! Het is een heel mooi peachy achtige oranje kleur. Heel zomers en fris. Zodra ik hem heb getest zal ik hier even een update en een foto zetten van hoe hij er op mijn nagels uit ziet.



2. ELF - Bronzing powder (1,00 / Fullsize)
Deze zonnige poeder geeft elk huidtype een warme gloed met een zijdenzachte textuur. Resultaat? Een mooie, natuurlijke glow.


Dit is voor mij m'n eerste ELF product. Er wordt toch wel ontzettend veel over gepraat op youtube ,blogs ed. dus ben wel benieuwd hoe deze gaat bevallen. Ik heb hem echter nog niet getest of geswatched dus kan er nog niet zoveel over zeggen, we'll see!


3. Rexona Maximum Protection (7,59 / Fullsize)
Rexona Maximum protection biedt de ultieme bescherming tegen transpiratie. Ons favoriete product op de warme zomerdagen. Gegarandeerd droge oksels! 



Yay! Ik was zo blij met dit product in mijn Glossybox! Ik wil hem namelijk echt al heel lang proberen, elke keer stond ik er mee in mijn handen maar liet ik hem toch liggen vanwege de prijs. Omdat ik niet wist of ik hem fijn zou vinden vond ik dit namelijk toch nog best veel geld. Hij ruikt erg lekker en ik ben benieuwd hoe hij gaat bevallen. Het is dus in stick vorm, maar niet zoals je die misschien wel kent van 'Secret' (die ik trouwens op het moment gebruik) of de lady speedstick. Deze heeft namelijk gaatjes aan de bovenkant waardoor het product komt, wel wat handiger en hygiĆ«nischer denk ik!  Hier ga ik denk ik nog wel een review van doen! 


Nivea - Protect and Refresh (16,99 / Fullsize)
Weer een product waar ik ontzettend blij mee ben want ook deze bad boy wilde ik al weken lang kopen en elke keer weer stond ik ermee in mijn handen te twijfelen of ik hem mee zou nemen. Maar ook hierbij hield de prijs me tegen en het feit dat ik niet wist of ik hem fijn zou vinden. Dus yay! De spray heeft geen kleur en je kunt hem dus zo opsprayen. Ik heb maar een klein beetje op mijn hand geprobeerd dus kan er nog niet zoveel over zeggen. Ik denk dat het heel erg handig gaat zijn voor onderweg! Dan ben ik namelijk niet zo'n fan van smeren, omdat dit toch wel vettig is en dan op je kleren kan komen en het aan je handen zit ed. Je moet echter wel uitkijken bij onstekingsbronnen ivm ontvlambaarheid.


No/Ad - Aftersun Lotion (4,99 / Fullsize)
Deze aftersun-lotion heeft een heerlijke zomerse kokosgeur en verzorgt de huid na het zonnen. De producten van NOAD zijn hypo-allergeen en dus ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid.


Hier heb ik al veel mensen over gehoord, de Noad Aftersun. Zoals je ziet heb ik hem op mijn hand getest, hij ruikt inderdaad lekker naar kokos en voelt fijn aan! Ook voelde mijn hand zacht en gehydrateerd na het insmeren.


Extra - Diamond Soap Glossy Starfish Soap. (4,95 / Fullsize)
Deze luxe zeepjes zijn speciaal voor Glossybox ontworpen, perfect voor de speciale Summer editie! De zeep bevat olijfolie en sheabutter voor een zijdezachte huid en heeft een heerlijk frisse zomerse geur.

Dit was dus de hele inhoud van mijn Summer box , ik ben echt heel blij met de producten die in deze box zitten! Ook deze box was 14,95 inclusief verzendkosten. Als je kijkt naar de waarde van de producten is dit echt heel weinig dus. Alleen de Nivea spray was bijvoorbeeld al duurder! i'm happy!
Waar kan jij niet zonder in de zomer?

Ps. De text onder de foto's is de text die op het Glossybox kaartje staat, het stukje daar onder is dus mijn eigen mening ;)