Glossybox | Best of Britian

Feestje! Mijn 'Best of Britian Box' kwam net binnen, ja.. it sucked me in.. wéér twee boxen deze maand. Maar als je me een beetje kent weet je dat ik verliefd ben op Londen! Dus, deze box kon ik daarom gewoon níet overslaan.
Weer een prachtige special edition box, ik vindt de doos echt tof zo!







    De complete inhoud van de Best of Britian Box


Ook zat er nog een bon bij voor korting op een Steam Cream, een boekje (het normaal gesproken Glossybox kaartje). En een cosmetica tasje van Glossybox.


1. Nails Inc. - Kensington Caviar Top Coat ( 14,00 / 10 ml)

'Maak jouw manicure helemaal af met de cavia topcoat van Nails Inc. De topcoat laat de kleur van je nagellak glanzen en beschermt tegen afbladdering. Binnen een handomdraai glanzende nagels met sneldrogende formule die zijn werk doet binnen 45 seconden!'

Super nice! Ik ben erg benieuwd hoe deze topcoat is, de 'caviar' in de naam maakt me wel even aan het denken.. why caviar? zou hij misschien zo'n caviar effect hebben? We gaan het vanavond zien als ik hem ga uitproberen :)!


2. SteamCream - All-in-one Natural Moisturizer for face, body & hands. (15,00 / 75 g)

'Steamcream, what's not to love? Deze multi inzetbare moisturizer heeft al meerdere awards gewonnen in beautyland en is geschikt voor elk huidtype. Naast de effectieve werking van dit product , zijn de originele en veranderlijke designs van de blikjes nog een extra reden om direct verliefd te worden op deze Britste utvinding!'



Ik heb veel goeds gehoord over SteamCreams, eigenlijk alleen maar.. ik gaf er eerst niet zoveel om maar de verpakking sucked me in! Zo'n ontzettend leuk blikje! Ik ga hem dan ook zeker een kans geven want ik ben toch erg benieuwd naar de werking ervan. We'll see! Hij ruikt bloemig.



3. NailsGirls London - Nagellak White#1 (9,90 / 10 ml)

'Geinspireerd door dé laatste catwalktrend, presenteert Nailsgirls London jou de nagellakkleur van dit moment : wit! Breng de nagellak evenredig op de nagel aan en werk met verschillende laagjes én een topcoat voor de ultieme dekking.'

Dit merk ken ik nog niet, ik ben dan ook erg benieuwd hoe de nagellak is! Ik wilde al wel een tijd een witte nagellak maar om de een of andere reden koop ik gewoon niet zo vaak lakjes, dus dit komt goed uit! Nu snap ik ook wel waarom Glossybox er een Topcoat in heeft gedaan ;) Handig! Het is trouwens best een groot potje!



4. Eyeko - Skinny Liquid Eyeliner (11,00 / 2g)

'Creëer de perfecte Britse 'Twiggy-look' met deze superhandige eyeliner van Eyeko! Naast het handige formaat, blijft deze eyeliner lang mooi door zijn hold en intense kleur.'



Ik hou van eyeliner! Met de eyeliners van Eyeko ben ik echter nog niet bekend. 
Ik vindt de pigmentatie aka. 'intense kleur' helaas tegenvallen. ik moest twee keer over de lijn swatchen bij het eerste streepje. De tweede is dus maar een keer en zoals je ziet is dat een stuk grijziger. Zodra ik hem getest heb zal ik hier even een update zetten hoe hij het dus als eyeliner deed.


5. Mememe Cosmetics - Cupids Kiss Cheek & Lip tint (6,40 / 12 ml)

'Transformeer jezelf in een Engelse roos met dit multifunctionele product van MeMeMe! Breng de vloeibare substantie naar eigen smaak aan op zowel je lippen als wangen en creëer een romantische look, die door de unieke formule extra lang blijft zitten.


Een beetje het idee van een Benetint dus, ik vindt het een lief kleurtje! Ik ben niet bekend met het merk maar ik heb er wel eens van gehoord. Het kwastje is een beetje hard merkte ik toen ik hem swatchte, wat het een beetje lastig maakt om het fijn aan te brengen, maar ondanks dat lukt het prima. 

Zoals je hier onder ziet dus een lief lichtroze kleurtje, ik ben benieuwd hoe deze er op mijn wangen uit gaat zien!




6. Helen É Cosmetics - Lasting Lip Colour (9,40 / 3,5 g)

'Als je van je lippen houdt, dan zal je direct verliefd worden op de hydraterende lipsticks van Helen É! Het assortiment bestaat uit zowel felle als natuurlijke kleuren, waardoor je bij elke mood en gelegenheid de juiste kleur kan kiezen!


Ik heb, zoals je ziet een nude achtige kleur die 'Natural' heet, heel toepasselijk ;).
Ik denk dat hij bij mij als Nude lipstick wat te donker is, hij swatchte in elk geval fijn en hij voelt zacht aan. Ook heeft hij een beetje een glansje wat ik mooi vindt! Ook dit is trouwens een nieuw merk voor me.



7. Mitchell and Peach - Luxury Hand Cream (20,00 / 60 ml)

'Deze luxueuze en snel absorberende handcréme is één van de paradepaardjes van de familie boerderij van de Britse familie Mitchell. De essentiële olie zorgt voor een ware geursensatie , terwijl de natuurlijke ingredienten in dit product zorgen voor een optimale hydratatie en bescherming van de handen!'


Tot mijn grote verbazing rook de handcreme dus (helaas!) niet naar perzik, bummer! Want ik ben dol op perzik en de geur ervan. In plaats daar van ruikt hij heel bloemig en kruidig. Persoonlijk ruik ik vooral lavendel. Wat helemaal niet vies is! Lekker zelfs maar zoals jullie weten ben ik persoonlijk meer van de fruitige geuren. Hij trekt wel super snel in en mijn handen voelen heerlijk zacht, love it! De handcreme is trouwens normaal gesproken wel bizar duur zeg!


8. Batiste Dry Shampoo - Blush (1,80 / 50 ml)

'Wat jouw haartype ook is, met deze iconisch Britste droogshampoo verfris jij je haar in een handomdraai tussen de wasbeurten door. Het resultaat? Je haar voelt fris en volumineus aan!

You have got to be kidding me glossy box! Gister nog ,in mijn post van de Juli Glossybox schreef ik toevallig over hoe we in de afgelopen maanden al tig keer een droogshampoo in onze box hebben gehad, alle maten en merken zijn we al voorbij geweest geloof ik, en nu wéér een mini batiste? Vorige maand zat die ook al in de box, dus ik denk..glossybox..hadden jullie écht niks anders kunnen verzinnen? Er zijn geloof ik genoeg andere Britste merken toch ;).



Overall look : een box die kwa waarde een stuk hoger ligt dan de prijs ervan, de box kostte namelijk 30,00 en totaal is de waarde van de producten 87,50. De box vindt ik ook nog eens super tof en krijgt een speciaal plekje.

 Het zijn, behalve de batiste ook allemaal fullsize producten. Persoonlijk had ik gehoopt op wat meer bekendere merken zoals Soap & Glory, Topshop, Butter London , The bodyshop, Lush, Simple , Molton brown, Barry M etc . Maar ik mag en wil niet klagen! Ik vindt het een mooie box en ik ben ontzettend benieuwd hoe alle producten gaan bevallen. Een ding wat ik wel teleurstellend vond is het 'hippe fashion accessoire' ik had namelijk iets van een armbandje of kettingkje verwacht van een Brits merk.. maar in plaats daarvan dat er dus een plastic / felt mini make up tasje van Glossybox in. Misschien hadden ze beter geen verwachting kunnen wekken met de aankondiging ervan. En had ik dus gehoopt op wat bekendere merken die je hier in Nederland niet kan krijgen, maar die ik wel altijd al eens heb willen proberen, maybe next time. Verder ben ik erg blij met mijn box en ga ik de producten dus heerlijk uittesten! 

Wat vindt jij van de box? En wat zat er bij jou in?

x