Glossybox Juli 2013 | Le Grand Bleu

Woohoo de Glossybox kwam afgelopen vrijdag weer binnen! Het thema deze keer is 'Le Grand Bleu'.
Kijk je mee wat er in deze prachtige box zit?





Eerlijk gezegd vindt ik alleen de doos al een cadeautje! Love it! Van mij mogen ze elke maand wel een andere uitvoering van de box doen *hint* ;). Deze box is speciaal gericht op de zomer, ben jij al zomer-proof? Een goede voorbereiding is het halve werk en Glossybox helpt je een handje met deze Juli editie.





De complete inhoud!


1. Figs & Rouge - Lip balm (8,99 / Fullsize)
'De 100% natuurlijk getinte lippenbalsem van Figs 'n Rouge is de ultieme summer musthave! De Lippenbalsem is 100% Natuurlijk & petroleum vrij en ruikt heerlijk.



Ik heb al wel eens van Figs & Rouge gehoord, maar nog nooit eerder producten ervan gehad of geprobeerd. Ik vindt allereerst de verpakking echt super leuk er uit zien! Zo vrolijk! Ik heb hem dan ook 'gezellig' in mijn tas zitten nu ;). Hij ruikt een beetje bloemig / parfum achtig. Wat ik niet verwachtte, normaal smeer ik altijd zo zoet mogelijke lippenbalsems op mijn lippen maar dit was dus een heel nieuwe ervaring haha. Niet vervelend of vies trouwens, het gaat ook weer weg als het op je lippen zit. Het is een mooie lichtroze lipbalsem met kleine glittertjes,lovely!


Jelly Pong Pong - Eye pencil (12,00 / Fullsize)

'Een uniek samengesteld potlood, dat als eyeliner gebruikt kan worden, maar ook als perfect geblende oogschaduw. De italiaans-geformuleerde wassen en pigmenten zorgen voor een goed opgebouwde kleur, die makkelijk aan te brengen en uit te werken is. Het potlood bevat een romige textuur met een lang houdende finish.


In een van de laatste boxen zat ook al een Jelly Pong Pong product, geen nieuwkomer dus. Ik moet eerlijk zeggen dat ik helemaal vergeten ben hem te swatchen! Like..hoe is het mogelijk? Het is in elk geval een donkergrijze kleur met fijne glittertjes er in, wat denk ik wel een tof effect geeft. Al had ik hem persoonlijk liever zwart gezien ;). Ik ben in elk geval benieuwd hoe het er uit ziet als je hem dus gebruikt als eyeliner en / of oogschaduw.


3. Beauty Bird - Fly High Active Foot Gel (9,00 / Fullsize)

'De Fly high active foot gel revitaliseert en koelt de gestresste en vermicide voeten en benen. Deze gel heeft een rustgevende en opwekkende werking, vooral na lichamelijke inspanning, een warme zomerse dag, of een nacht dansen in de stad. Ingrediënten zoals menthol, kamfer, en eucalyptus olie geven een verkoelend en verfrissend effect. Hello Summer!

De voet gel ruikt inderdaad erg fris en menthol / eucalyptus achtig, lekker! Ik ga hem vanavond heerlijk uittesten, ik ben benieuwd :).


4. Nails Inc - Nagellak ( 18,95 / 10 ml)

'Een felle, zomerse koraalkleur is de nieuwste zomertrend. Naast de verfrissende kleur staan de lakjes van Nails Inc. garant voor een langdurige , superglanzende en onberispelijke afwerking.



I love it! Echt een super kleurtje! Ik verwachtte eerlijk gezegd niet echt veel van dit kleine potje, maar wow wat een goede nagellak is dit! Hij voldoet dan ook zeker aan de beloftes van 'langdurig, superglanzend en een onberispelijke afwerking'. De nagellak had ik al drie dagen op toen ik deze foto maakte, en hij glansde prachtig zonder topcoat!




5. Toni & Guy - Droogshampoo ( 11,99 / 250 ml)

'Deze droogshampoo is hét geheim achter de schermen en wordt al jaren gebruikt door haarstylisten. De droogshampoo geeft het haar na gebruik direct body , volume en structuur , doordat het vet wordt geabsorbeerd.

Wéér een droogshampoo, Glossybox sure love them i guess.. en opnieuw ook een toni & guy shampoo. Je hoort me niet klagen hoor, maar ik zou het ook wel eens tof vinden een ander haar product  en een ander haar merk in mijn box te vinden zoals Redken of Kerastase oid. Ik heb hem nog niet getest maar ben wel erg benieuwd hoe deze droogshampoo is. De verpakking vindt ik pretty! Simpel, fris en strak.

Dit was dus al de complete inhoud van mijn box, en ik kan zonder twijfel zeggen ; i love it! Ik vindt het een mooie box met leuke, bruikbare producten! Volgens mij hebben ze voor deze box ook gekozen iedereen dezelfde inhoud te geven voor zover ik heb gezien. Wat is jouw favoriete item uit de box?

Ps. De text onder de foto's is de text die op het Glossybox kaartje staat, het stukje daar onder is dus mijn eigen mening ;).