Spring has sprung tag





Eindelijk, lente! Elk jaar kijk ik vanaf de herfst weer (smachtend) uit naar de lente. Heerlijk vindt   ik het! Bloemen gaan weer bloeien, vogels gaan weer zingen en de zon gaat weer schijnen. Tijd op te genieten van al het goeds dat de lente met zich mee brengt! Heerlijk op terasjes zitten met een koud drankje en het is niet zo heet als in de zomer. Toen ik deze tag zag, kon ik hem dus ook niet voorbij laten gaan ;). Benieuwd naar de vragen (en natuurlijk antwoorden)? Lees dan snel verder!

 Wat vind jij van dit seizoen?

Lente is by far mijn favoriete seizoen. Het weer is perfect ; niet te warm , niet te koud.
Alles bloeit op, met name de prachtige bloesembomen. Daar geniet ik echt van! Vogeltjes beginnen te fluiten en ik krijg endelijk weer mijn nodige dosis vitamine D binnen ;). En het ruikt heeerlijk buiten!

Welke fashion trends voor de lente 2014 vind jij gaaf?

Pastelkleuren! Love it! Ik ben zoiezo gek op pastelkleuren vooral roze, mint en pastelblauw met daarbij wit, dat vind ik echt een heerlijke frisse combi. Het liefs overal! In kleding, make up, nagels, in huis, bloemen you name it ;).




Wat is jouw favoriete kledingstuk voor deze lente?

Ik heb niet echt een favoriet kledingstuk op het moment, wel ben ik gek op mijn 'nieuwe' leren jasje, die heb ik afgelopen winter in de sale gekocht bij H&M en die kan ik nu eindelijk dragen omdat het nu warm genoeg is om mijn winterjas eindelijk op te bergen. Verder hou ik van losse tops en 'lichte' vestjes, van die dunne lichtgewicht stofjes.

Welke activiteiten heb jij gepland deze lente?

Ik heb niet echt specifiek dingen gepland, wel heb ik samen met mijn vriend/verloofde een engagement/pre-weddingshoot voor de trouwkaarten waar ik erg veel zin in heb. Verder ben ik bezig met dus de voorbereidingen voor de bruiloft en ik ben bijna jarig!

Wat is jouw favoriete kleur lipstick en nagellak voor deze lente?

Ik ben gek op peachy en nude kleuren wat betreft mijn lipsticks en/of lipglosses. Deze vindt ik namelijk ook
het mooist staan bij mijn huidskleur. Voor nagellak ga ik voor licht roze of nude kleurtjes. Pretty basic dus.




Wat is jouw favoriete lente kleur?

Eigenlijk heb ik dit al gezegd in een van de eerdere vragen, dus zoals ik al zei ; pastelkleurtjes!
Roze, mint, blauw en wit.


Wat is jouw favoriete lente drankje en snack?

Nu het weer wat warmer wordt drink ik nog vaker (zelfgemaakte) smoothies en shakes en ijskoffie. Ook drink ik graag fruit water, dit kun je makkelijk zelf 'maken' door je favoriete fruit in stukjes of plakjes te snijden, in je water doen en voila! Je water heeft een smaakje en zit vol vitamientjes ;) Oh en mango kokos water van healthy people! Kwa snacks ben ik een echte zoetekauw, ik ben niet zo van zout of zuur. Het liefst snack ik fruit of toetjes, muffins en chewy oatmeal cookies, noten en zaden en cruesli. 





Favoriete lente herinnering?

Vroeger hadden we in onze tuin en in de buurt waar we woonden bloesembomen staan, waar dan in de lente van die mooie roze bloemetjes in bloeiden. Rond 30 april vielen deze altijd uit, en als het dan waaide regende het roze blaadjes, zo mooi! Als kind ging ik daar altijd onder staan of zitten. Ik was dan uren zoet met gewoon het kijken naar de vallende blaadjes en het opnieuw in de lucht gooien ervan.